Voor particulieren

Bent u onze klant?

Bee Pee HOUT bouw is maatschappelijk betrokken en cultureel bewust. Naast kwaliteit en functionaliteit gaan wij voor duurzaam en authentiek. Heeft u deze focus ook? Dan bent u onze klant.

Wat maken wij?

Bee Pee HOUT bouw produceert houten kozijnen, deuren, ramen en betimmeringen. Wij vervaardigen onze producten in elke stijl in alle maten. Ook maken wij prefab op- en aanbouwen met alle soorten afwerking. Wij isoleren voor uw gevel van binnenuit zonder dat de uitstraling van uw huis wordt aangetast.

Waar zijn wij gevestigd?

Bee Pee HOUT bouw is sinds 2007 gevestigd op industrieterrein de Plaspoelpolder aan de rand van Wijswijk.

Waar zijn wij sterk in?

Bee Pee HOUT bouw is specialist in vervanging bij beschermd stadsgezicht en restaureren. Wij denken mee in oplossingen zowel technisch als financieel. Wij kunnen snel compleet en op maat leveren, inclusief sluitingen, dubbel glas en roosters. Wij leveren maatwerk op elk vlak van uw project, ook in de planning, logistiek en prijs leveren wij maatwerk.

Waarom kunnen wij dit?

Bee Pee HOUT bouw heeft goede opgeleide vaste medewerkers met veel ervaring in de reno- restauratiebranche. Onze medewerkers worden continu vakgericht bijgeschoold maar ook op het gebied van innovatie volgen onze mensen cursussen. Wij zijn vergaand geautomatiseerd in voorbereiding, planning en productie. Wij zijn trots op wat we doen.