Voor bedrijven

Bent u onze klant?

Bee Pee HOUT bouw voert opdrachten uit voor allerlei soorten bedrijven zoals aannemers, vastgoedbeheerders, VvE’s en overheidsinstellingen. Mara ook ZZP bedrijven en detaillisten kunnen bij ons terecht.

Wat maken wij?

Bee Pee HOUT bouw produceert houten kozijnen, deuren, ramen en betimmeringen. Wij vervaardigen onze producten in elke stijl in alle maten. Wij produceren kozijnen in moderne en klassieke stijl. Leveringen van grote hoeveelheden zijn mogelijk. Als extra service kunnen wij leveren wanneer u het wenst, deelleveringen volgens uw planning.

Waar zijn wij gevestigd?

Bee Pee HOUT bouw is sinds 2007 gevestigd in de Plaspoelpolder te Rijswijk. Door de centrale ligging zijn wij goed te bereiken.

Waar zijn wij sterk in?

Bee Pee HOUT bouw is specialist in vervanging bij beschermd stadsgezicht en restaureren. Wij kunnen zeer snel leveren, inclusief sluitingen, dubbel glas en roosters. Wij denken mee in oplossingen zowel technisch als financieel. Wij leveren maatwerk op elk vlak niet alleen uw werkstuk maar ook in de planning en logistiek leveren wij maatwerk.

Waarom kunnen wij dit?

Bee Pee HOUT bouw heeft goede opgeleide vaste medewerkers met veel ervaring. Onze medewerkers worden continu vakgericht bijgeschoold. Wij zijn vergaand geautomatiseerd in voorbereiding, planning en productie. Wij zijn trots op wat we doen.