Over ons

Wie zijn wij?

Bee Pee HOUT bouw bestaat sinds 2000, onze kernactiviteit is het machinaal vervaardigen van maatwerk timmerwerk. Momenteel zijn er zeven medewerkers werkzaam bij ons bedrijf.

Wat doen wij?

Bee Pee HOUT bouw produceert houten kozijnen, deuren, ramen en betimmeringen. Wij zijn specialist in het gedetailleerd reproduceren van stijldetails uit elke bouwperiode, zowel modern als klassiek. Door het op innovatie wijze toepassen van moderne materialen verenigen wij de oorspronkelijke uitstraling met hedendaags comfort.

Waar zijn wij gevestigd?

Bee Pee HOUT bouw is sinds 2007 gevestigd op industrieterrein ‘de Plaspoelpolder’ te Rijswijk. Door de centrale ligging en goede infrastructuur. Ons werkgebied bestrijkt de regio’s Rijnland, Delfland, Rijnmond en het Westland.

Waarmee produceren wij?

Bee Pee HOUT bouw werkt met een Biesse Winline CNC bewerkingscentrum. Het centrum wordt aangestuurd met Matrix software. Door aanpassingen in de soft- en hardware kunnen wij oude details namaken. Wij hebben ook alle middelen in huis om uw opdracht in onze fabriek te vervaardigen.

Waarom doen wij dit?

Parallel aan de grote maatschappelijke en culturele veranderingen in onze samenleving bestaat de behoefte onze historisch erfgoed te conserveren. Daarnaast is er de noodzaak van een duurzamere maatschappij. Bee Pee HOUT bouw biedt een gecombineerde invulling, authentiek en toch duurzaam. Zo hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen aan een mooie duurzame leefomgeving.

Steeds meer komen het ambacht en vakmanschap onder druk te staan door vergrijzing en teruglopende belangstelling van de jeugd. Wij willen door vergaande digitalisering het ambacht aantrekkelijk maken. Minder zwaar, minder vuil en uitdagend. Zo hopen wij een volgende generatie een ambachtelijke uitdaging met arbeidsomstandigheden van de toekomst te bieden.