• Ouderwets vakmanschap & service
  • Snel & flexibel
  • Scherpe prijzen
  • Modernste technieken & materialen
  • Eigen timmerfabriek

Vier generaties timmerwerk

Vier generaties overdracht van timmer -en bouwtechniek zijn de basis van onze kennis en vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in het terugbrengen van oorspronkelijke stijldetails in en aan panden.

Wat we maken

erkend leer bedrijfWij maken schuifseparaties, lambriseringen, schuiframen, stolpdeuren -en ramen, klassieke tuin -en balkonpuien, luiken en lijstwerk en kopiëren oude (voor) deuren. Ook voor het wegwerken van radiatoren in klassiek ogende radiatorcovers kunt u bij ons terecht. Onze producten mogen dan ouderwets ogen maar zijn wel met duurzame, moderne materialen gemaakt. De prachtige ouderwetse uitstraling wordt gekoppeld aan modern gebruiksgemak en comfort. Wij maken onze producten in onze werkplaats, die voorzien is van een modern machinepark.

Door deze hulpmiddelen kunnen wij efficiënt werken en houden we de productiekosten in de hand. Ramen, deuren en kozijnen worden getekend en berekend door een computer, waarna de gegevens in de werkplaats door de machines verwerkt worden. U kunt onze producten slechts afnemen maar wij kunnen ook voor u plaatsen; u kunt bij ons terecht voor een enkele houten koplat of balkonconsole tot compleet klassieke aanbouw. Wij werken ook samen met andere traditionele bedrijven, zoals ornamentenmakers, gevelrestaurateurs en glas-in-lood makers. Een van onze passies is het maken van houten moderne meubelen. Wij maken uw eigen idee op maat in uw ruimte, maar wij laten u ook graag onze ideeën zien. Waarvoor u ook kiest, we geven u uiteraard altijd deskundig advies.

Bee Pee hout bouw: een modern bedrijf met ouderwets vakmanschap en service!