Timmerfabriek Zoetermeer

Een gespecialiseerde timmerman nabij Zoetermeer

Heeft u kozijnen, deuren en lambriseringen die aan vervanging toe zijn en zoekt u een timmerman in Zoetermeer die dit vakkundig kan oplossen? Dan is Bee Pee hout bouw het timmerbedrijf dat u zoekt. Wij hebben vaktimmerlieden voor u klaar staan en wij hebben een eigen timmerfabriek waar wij vrijwel elk houten product kunnen maken. Ons renovatiebedrijf is ook werkzaam als restaurateur van klassieke houten timmerwerken. Lees verder wat wij als veelzijdig renovatiebedrijf in Zoetermeer voor u kunnen betekenen.

Een allround timmerbedrijf

Bee Pee hout bouw is één van de bekendere timmerfabrieken in Zoetermeer. Wij zijn een allround timmerbedrijf dat vrijwel elke klus van hout kan klaren. Wij hebben in de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd in Zoetermeer waar wij al menig timmerwerk hebben afgeleverd.

Wat kunnen wij allemaal?

Wij kunnen in onze timmerfabriek vrijwel elke hout klus aan. Onze moderne houtbewerking machines kunnen vrijwel elk product van hout maken zoals deuren, gevel houtwerken, kozijnen, sponningen, lambriseringen en schuif puien. Onze vakmensen die deze houtbewerking machines bedienen zijn vakmensen die het vak verstaan om van een stukje hout iets moois en functioneels te maken.

Van fabricatie tot volledige installatie

Elke timmerman bij ons is gediplomeerd en heeft hart voor het houtbewerkingsvak. Zij zien een beitel en een schaaf als een stuk gereedschap waar je iets mee kunt vormen tot een eindresultaat waar ze trots op zijn. En trots zijn we met het timmerwerk dat onze timmerfabriek verlaat. Onze timmerlieden werken ook op locatie wanneer een klant de houten producten ook graag geplaatst ziet door ons. Heeft u dus nieuwe kozijnen nodig dan verzorgen wij het gehele traject voor u vanaf fabricatie tot en met de complete installatie.

Vakkundige restauratie

Wij ook als actief als restaurateur in Zoetermeer. Wij kunnen uw klassieke kozijnen en deuren uit vorige eeuwen weer als nieuw maken met behoud van de stijl waarin het ooit is afgeleverd. Onze restaurateurs zijn vaktimmerlieden die weten hoe het voelt om timmerwerken af te leveren die er exact hetzelfde uitzien als het originele houtwerk uit de 17e eeuw. Het maakt ons tot één van de betere timmerbedrijven uit Zoetermeer.

Een overzicht van ons werk:

  • Schuifseparatie wanden
  • Lambrisering
  • Schuiframen en kozijnen
  • Stolpdeuren en ramen
  • Tuin en balkonpuien in klassieke stijl
  • Luiken en lijstwerk en kopiëren oude (voor) deuren.
  • Wegwerken van radiatoren in klassieke stijl
  • Eigen machinepark
  • Producten slechts afnemen maar ook plaatsen
  • Houten moderne meubelen

Timmerfabriek Zoetermeer

Neem gerust eens contact op met uw timmer- en renovatiebedrijf!

Uiteraard willen wij graag kennis met u maken in Zoetermeer en u overtuigen wat wij allemaal kunnen. En wij doen dat zowel voor groot en klein. U kunt dan ervaren waarom wij één van die betere timmerbedrijven in Zoetermeer zijn met een bezoek aan onze timmerwerkplaats. En uiteraard komt het personeel van ons renovatiebedrijf ook graag bij u langs om samen eens de mogelijkheden door te nemen.