Timmerfabriek

Bee Pee hout bouw; vier generaties kwaliteit in timmerwerk

De timmerfabriek van Bee Pee hout bouw is gevestigd in Rijswijk en kan bogen op een schat aan ervaring. Vier generaties hebben gezorgd voor een uitstekende overdracht van kennis en ervaring. Met het werk in onze timmerfabriek en jarenlange ervaring zijn we uitstekend in staat om u een complete dienstverlening van hoog niveau te bieden. Wij zijn flexibel in onze aanpak; zo kunt u bij ons de bestelde producten afhalen of door ons laten bezorgen en plaatsen. Verder verwerken wij bestellingen in verschillende groottes. Van eenvoudige koplat tot monumentale klassieke aanbouw. Het komt ook regelmatig voor dat projecten worden uitgevoerd in opdracht van- of samen met ornamentenmakers, gevelrestaurateur en glas-in-lood makers.

Ons specialisme: Oude details terugbrengen

Onze producten ogen misschien wat gedateerd, maar dat is nou juist ons specialisme: het terugbrengen van oude details. Dat doen we in de huidige tijd natuurlijk wel met gebruik van moderne, duurzame materialen. Om ervoor te zorgen dat u geniet van optimaal comfort en gebruikersgemak, gebruiken we moderne materialen die daar ook voor zorgen. Onze timmerfabriek beschikt over een uitgebreid machinepark. Zo zijn we u optimaal van dienst met authentieke details en klassieke uitstraling, terwijl u met het werk uit de timmerfabriek toch geniet van comfort dat in de huidige tijd past. Wij brengen in de timmerfabriek de stijl aan die past bij de authenticiteit van een bepaalde periode. Denk hierbij, bijvoorbeeld, aan het wegwerken van radiatoren in klassiek ogende radiatorcovers of het kopiƫren van een oude voordeur.

Wat kunnen we als timmerfabriek nog meer voor u betekenen?

  • Lijstwerk
  • Deuren
  • Kasten en andere meubels
  • Ramen
  • Aanbouw bij uw woning of kantoor

Wij werken bij alle uitvoeringen met de modernste middelen en zijn, mede daardoor, in staat om uiterst efficiƫnt te werken. Met de modernste software en de beste computers worden opdrachten verwerkt tot bruikbare modellen voor ons machinepark. In de fabriek worden vervolgens de concrete delen gemaakt en in elkaar gezet.

Timmerfabriek

Kies nu ook voor de kwaliteit en service van onze timmerfabriek

Zoek u naar een betrouwbare timmerfabriek om uw timmerwerk vakkundig te laten uitvoeren? Kies dan voor Bee Pee Hout bouw in Rijswijk en mail naar info@beepeebouw.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en zorgen voor een passende oplossing die aansluit bij uw wensen. Maak nu ook gebruik van de uitgebreide diensten en services en producten van uitstekende kwaliteit, gemaakt in onze timmerfabriek.