Timmerfabriek Voorschoten

Zowel klassiek als modern timmerwerk

Heeft u houtwerk dat onderhoud nodig heeft? En is dat houtwerk ook nog een klassiek houtwerk met ornamenten, lambriseringen of deuren die een stijl hebben die karakteristiek is voor een bepaalde periode. Dan zoekt u waarschijnlijk een timmerman van een timmer- en renovatiebedrijf in Voorschoten die dat onderhoud voor u kan verzorgen. Bee Pee hout bouw is zo’n timmerbedrijf dat zowel klassiek als modern timmerwerk kan verzorgen. Wij hebben een eigen timmerfabriek en vakkundige timmerlieden die het kunnen verzorgen voor u.

Even voorstellen

Bee Pee hout bouw is een algemeen timmerbedrijf dat alle soorten timmerwerk in Voorschoten kan verzorgen. Wij hebben in onze timmerfabriek de nodige houtbewerking machines in bedrijf die alle soorten houtwerk kunnen fabriceren. En met ons vakkundig personeel kan ons renovatiebedrijf ook het maximale uit deze machines halen. Wij zijn één van de meest ervaren timmerbedrijven in Voorschoten en daar zijn we best trots op.

De vaklieden van ons renovatiebedrijf

Ons renovatiebedrijf heeft louter en alleen vaklieden in dienst die weten hoe ze met hout om moeten gaan. Een zaag beitel of schaaf is niet zomaar gereedschap voor onze timmerlieden. De timmerman bij ons ziet het als werktuigen waarmee je hout kunt vormen tot een resultaat waar je trots op moet zijn. En we zijn ook trots op onze timmerwerken.

Wat biedt onze timmerfabriek?

Wij leveren vrijwel alle gebruikelijke houtwerken in Voorschoten zoals deuren, kozijnen, lambriseringen, ornamenten, glas in lood en nog meer. We doen dat het de grootste aandacht en met groot vakmanschap. En het maakt ons ook niet uit of het een grote timmer- of renovatieklus of een kleintje is. We zijn niet voor niets één van de bekendere timmerbedrijven in Voorschoten omdat wij geen klanten weigeren en altijd vakwerk afleveren.

Een opsomming van ons werk:

  • Schuif separatie wanden
  • Lambriseringen
  • Schuiframen en kozijnen
  • Stolpdeuren en ramen
  • Tuin en balkonpuien in klassieke stijl
  • Wegwerken van radiatoren in klassieke stijl
  • Eigen timmerfabriek
  • Producten slechts afnemen maar ook plaatsen
  • Houten moderne meubels
  • Luiken en lijstwerk en kopiëren oude (voor) deuren.

Timmerfabriek voorschoten

Vakkundige hout restauratie

Wij zijn een bekende restaurateur in Voorschoten waarbij we specialist zijn in het restaureren van klassieke timmerwerken die onderhoud of zelfs vervanging nodig hebben. Ons vakmanschap is niet onopgemerkt gebleven en we hebben dan al menige klus uitgevoerd als restaurateur waarbij we de oude delen vervangen en nieuwe plaatsen die in dezelfde stijl gemaakt zijn als de bestaande.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij komen uiteraard graag langs bij u In Voorschoten om eens te praten. Wij kunnen u laten zien wat wij allemaal kunnen betekenen en ons renovatiebedrijf kan tevens voorstellen doen voor uw houtwerk. Wij geven u dan een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt bekijken.