Timmerfabriek Voorburg

Dé timmerfabriek nabij Voorburg

Wilt u uw aluminium sponningen van uw deuren vervangen voor houten en wilt u uw kozijnen ook veranderen van kunststof naar hout? Dan heeft u een timmerman van een ervaren renovatiebedrijf nodig die het vakmanschap heeft om een puik stukje vakwerk af te leveren. Bee Pee hout bouw is één van de timmerbedrijven in Voorburg die dit kan leveren. Wij hebben een eigen timmerfabriek waar we de modernste machines gebruiken in combinatie met vakmensen die de kust van houtbewerking verstaan.

Even voorstellen

Bee Pee hout bouw is een timmerbedrijf in Voorburg dat alle soorten houtwerk kan leveren op maat. U kunt bij ons renovatiebedrijf timmerwerk laten maken dat u zelf plaatst of u kunt het ook door ons laten doen. Wij zijn één van de bekendere timmerfabrieken in Voorburg en wij hebben al menig stukje vakwerk afgeleverd. Schroom niet om eens contact met ons renovatiebedrijf op te nemen om te ervaren wat wij allemaal kunnen.

Wat maakt onze timmerfabriek ?

Wij zijn een allround timmerbedrijf in Voorburg en we kunnen vrijwel alle timmerwerken leveren. Wij maken deuren, sponningen, kozijnen, glas in lood, tuin en balkon puien en schuifpuien. Wij zijn ook specialist om uw radiatoren weg te werken achter een timmerwerk. Tevens zijn wij een ervaren restaurateur in Voorburg waarbij we onze handen er niet voor omdraaien om een puik stukje timmerwerk af te leveren dat aansluit bij de stijl van de periode waarin uw pand gebouwd is.

Een opsomming van ons werk:

  • Houten moderne meubelen
  • Producten slechts afnemen maar ook plaatsen
  • Lambrisering
  • Schuiframen en kozijnen
  • Stolpdeuren en ramen
  • Tuin en balkonpuien in klassieke stijl
  • Luiken en lijstwerk en kopiëren oude (voor) deuren.
  • Wegwerken van radiatoren in klassieke stijl
  • Eigen computergestuurd machinepark

Timmerfabriek Voorburg

Gediplomeerde timmerlieden

Elke timmerman bij ons is gediplomeerd en krijgen binnen ons bedrijf ook nog de nodige scholing. Een timmerman wordt niet zomaar restaurateur en onze vaklieden hebben dan ook de nodige ervaring om de nodige timmerwerken af te leveren die uit onze timmerfabriek komen. Ze nemen met alle liefde de beitel en schaaf in de hand om er iets moois van te maken en bij u af te leveren in Voorburg.

Meer weten over ons timmer- en renovatiebedrijf?

We komen graag langs bij onze klanten in Voorburg. U kunt wanneer we een afspraak maken ervaren waarom wij één van de betere timmerbedrijven zijn en we laten u met alle liefde ons werk zien. Heeft ons renovatiebedrijf dan uw interesse gewekt dan maken wij met alle liefde een vrijblijvende offerte voor u die u eens rustig kunt nalezen.