Timmerfabriek Rijswijk

Voor al uw timmerwerk in Rijswerk

Heeft u een pand met klassieke houten onderdelen of heeft u besloten dat u uw aluminium sponningen in huis en de kunststof kozijnen wilt laten vervangen door hout dan bent u bij Bee Pee hout bouw aan het goede adres. Ons renovatiebedrijf kan elke houtklus voor u klaren in een eigen timmerfabriek. Daarnaast zijn wij een erkende restaurateur in Rijswijk van klassiek hout. Heeft u dus houtrot in uw mooie 17 of 18 eeuw timmerwerken dan kan ons renovatiebedrijf u van dienst zijn.

Een gerenommeerd timmerbedrijf

Bee Pee hout bouw is één van de meest gerenommeerde timmerbedrijven in Rijswijk. Wij hebben een eigen timmerwerkplaats met moderne computergestuurde houtbewerking machines waar wij vrijwel elk timmerwerk mee kunnen maken. De timmerman die ons renovatiebedrijf in dienst heeft zal de hand niet omdraaien voor een complexe renovatie- of timmerklus en ziet met veel plezier een stuk hout veranderen in een eindproduct dat er zijn mag

Wij werken alleen met de beste vaklieden. Elke timmerman bij ons heeft er plezier in om iets van hout te maken en is opgeleid in het vakwezen. Een beitel of een schaaf is als het ware één met de hand van onze timmerlieden. Elk stukje timmerwerk dat zij afleveren is tot in detail verzorgd. Onze timmerlieden zijn ook als restaurateur in Rijswijk actief van klassieke houtwerken waarbij ze met grote zorgvuldigheid binnen ons timmerbedrijf de klassieke timmerwerken zodanig restaureren of namaken dat het niet meer van het origineel te onderscheiden is.

Wat kunnen wij?

Wij zijn één van de timmerbedrijven in Rijswijk die niet alleen timmeren maar ook produceren in onze eigen timmerfabriek. In ons timmerbedrijf kunnen wij vrijwel alle houtwerk maken zoals deuren, kozijnen, lambriseringen, stolpdeuren, lijstwerk en meubelen. Wij hebben reeds vele projecten in Rijswijk afgeleverd naar volle tevredenheid van onze klanten.

Ons timmerbedrijf is gespecialiseerd in onder andere:

  • Schuifseparatie wanden
  • Lambrisering
  • Schuiframen en kozijnen
  • Glas in lood
  • Tuin en balkonpuien
  • Lijstwerk voor deuren en ramen
  • Wegwerken van radiatoren in klassieke stijl
  • Computergestuurd machinepark
  • Producten slechts afnemen maar ook plaatsen
  • Houten moderne meubelen

Timmerfabriek Rijswijk

Maak gerust eens kennis met ons renovatiebedrijf!

Wij willen graag kennis met u maken. U bent uiteraard van harte welkom in onze timmerfabriek en wij komen ook graag langs bij in Rijswijk om samen eens de mogelijkheden door te nemen. Wij maken dan als renovatiebedrijf een geheel vrijblijvende offerte voor u die u rustig kunt bekijken en vergelijken met andere timmerlieden in Rijswijk.