Timmerfabriek Pijnacker

Restauratie en onderhoud in Pijnacker en omstreken

Hebben uw kozijnen en uw voordeur last van houtrot en zoekt u een timmerman in Pijnacker die dit voor u kan oplossen? En heeft u een woning uit één van de vorige eeuwen met klassiek houtwerk dat onderhoud of vervanging nodig heeft? Dan is Bee Pee hout bouw het renovatiebedrijf dat u kan helpen. Wij zijn een timmerfabriek in Pijnacker en zijn ook restaurateur actief van houtwerk in klassieke en moderne stijlen. Ons renovatiebedrijf kan er voor zorgen dat uw deuren en kozijnen weer als nieuw worden gemaakt en eventueel ook opgeknapt worden.

Timmerwerken Pijnacker

Even voorstellen

Bee Pee hout bouw is één van de timmerbedrijven in Pijnacker die zowel het moderne timmerwerk als het klassieke timmerwerk kan leveren. In ons timmerbedrijf hebben wij moderne houtbewerking machines staan die bediend door vaktimmerlieden vrijwel elke houtklus kunnen klaren. Wij zijn een bekend timmerbedrijf in Pijnacker en hebben al menig eigenaar van een pand geholpen om hun houtwerk weer tip top in orde te maken.

Vaktimmerlieden

Wij zijn niet zomaar één van de timmerbedrijven actief in Pijnacker. Wij zijn professionals die een beitel en een schaafmachine niet zomaar zien als een stuk houtbewerking gereedschap. Elke timmerman bij ons renovatiebedrijf is gediplomeerd en kan zowel bij ons in de werkplaats ingezet worden als op lokatie.

Wat maken wij allemaal?

Wij kunnen alles maken van hout. Of het nu gaat om een deur, kozijn, lambrisering of een ornament, wij maken het gewoon. Voor complexe vormen gebruiken we computer tekensoftware om alle timmerwerken mogelijk te maken. We zijn in staat om van groot tot klein te werken wat betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor die éne deur die u nodig heeft.

Restauratie van klassiek hout

Wij zijn ook als restaurateur in Pijnacker actief. Wij kunnen alle soorten klassieke houtwerken maken voor u ongeacht de periode waarin het oorspronkelijk gemaakt is. Het maakt ons dus niet uit of het nu gaat om een deur uit de jaren 80 van de vorige eeuw of een kozijn van een pand dat reeds in de 17e eeuw is gebouwd. Wij maken het voor u in onze timmerfabriek.

Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Schuifseparaties
  • Lambriseringen
  • Schuiframen en kozijnen
  • Stolpdeuren en ramen
  • Tuin en balkonpuien in klassieke stijl
  • Luiken en lijstwerk en kopiëren oude (voor) deuren.
  • Wegwerken van radiatoren in klassieke stijl
  • Eigen computergestuurd machinepark
  • Producten slechts afnemen maar ook installeren
  • Klassieke en moderne meubelen

Timmerfabriek Pijnacker

Neem eens contact op met ons renovatiebedrijf!

Wij komen als renovatiebedrijf graag in contact met u. Uiteraard bent u van harte welkom in onze werkplaats om eens een kijkje te nemen welke timmerwerken wij allemaal kunnen maken. En wij komen met alle liefde bij u langs in Pijnacker om samen met u de mogelijkheden door te nemen die ons renovatiebedrijf u kan aanbieden.