Timmerfabriek Leidschendam

Voor al uw timmerwerk in Leidschendam

En pand of woning met mooi houtwerk is wat waard. Wanneer het timmerwerk van uw woning of pand te wensen overlaat dan is het wellicht tijd om eens contact op te nemen met een timmerman van ons renovatiebedrijf om te bekijken hoe dat timmerwerk weer als nieuw gemaakt kan worden. Bee Pee hout bouw is een timmerbedrijf in Leidschendam dat timmerwerken levert op maat en specialist is in het renoveren van oudere houtwerken en deze weer als nieuw maakt. Wij hebben een eigen timmerfabriek met de beste machines en ons personeel staat geheel tot uw beschikking in Leidschendam om hun vakmanschap aan u te laten zien.

Wie zijn wij?

Bee Pee hout bouw is één van de bekendere timmerbedrijven in Leidschendam. Wij leveren als allround renovatiebedrijf alle soorten houtwerk en fabriceren alles in onze eigen timmerfabriek. Wij zijn specialist in het verzorgen van complete renovaties van oude timmerwerken zoals deuren, gevels, ornamenten en glas in lood. Wij hebben een goede reputatie als timmerbedrijf in Leidschendam en we staan u dan ook graag van dienst.

Een eigen werkplaats

Wij laten er geen gras over groeien en slaan graag spijkers met koppen. Daarom hebben wij al vele jaren onze eigen timmerfabriek waarin we de modernste machines hebben staan die het beste resultaat kunnen geven voor een timmerwerk.

Restauratie oud houtwerk

Wij zijn ook actief als restaurateur en vervaardigen houtwerk in klassieke stijl. Wij kunnen vrijwel elke periode stijl voor u maken zelfs als het gaat om een pand uit de 17e eeuw. Elke timmerman bij ons renovatiebedrijf verstaat het vakmanschap om met een beitel en zaagmachine een resultaat uit een stukje hout te halen dat er zijn mag. Wij hebben als restaurateur menig pand in Leidschendam voorzien van nieuw houtwerk en we zijn dan ook niet voor niets één van de meest bekende timmerfabrieken in Leidschendam die dit kan doen.

Een overzicht van onze werkzaamheden:

  • Schuifseparatie wand productie
  • Lambriseringen
  • Schuiframen en kozijnen
  • Stolpdeuren en schuifdeuren
  • Tuin en balkonpuien in elke stijl
  • Lijstwerken voor oude deuren
  • Wegwerken van radiatoren
  • Eigen werkplaats
  • Producten slechts afnemen maar ook plaatsen
  • Houten moderne meubelen

Timmerfabriek Leidschendam

Neem contact op met ons renovatiebedrijf

Uiteraard willen wij u graag kennis laten maken met ons werk. Wij komen graag bij u langs in Leidschendam om u te overtuigen dat u contact heeft met één van de beste timmerbedrijven in de regio. Wij maken met alle liefde een geheel vrijblijvende offerte voor u die u eens rustig kunt bekijken en vergelijken en uiteraard hopen we dan dat u ons renovatiebedrijf in Leidschendam het vertrouwen geeft dat wij zo graag aan u geven.