Timmerfabriek Den Haag

De timmerman die u zoekt!

Bent u op zoek naar een timmerbedrijf uit Den Haag dat timmerwerken kan leveren van klassiek tot en met modern, een eigen machinepark heeft en ook restauratie kan uitvoeren van klassiek houtwerk? Dan is Bee Pee hout bouw de timmerman die u zoekt. Ons veelzijdige renovatiebedrijf heeft een eigen timmerfabriek waar wij vele houtproducten kunnen maken en wij zijn tevens een vakkundig restaurateur in Den Haag van bestaande klassieke houtwerken.

Wie zijn wij?

Bee Pee hout bouw is een timmerbedrijf uit Den Haag met een eigen timmerfabriek waar wij alle diverse soorten timmerwerken kunnen maken. In de werkplaats van ons renovatiebedrijf hebben wij moderne machines staan waarmee we deuren, kozijnen, ornamenten, lambriseringen en nog meer kunnen maken. Wij zijn ook één van de timmerbedrijven die actief is in Den Haag als restaurateur in het herstellen en uitbreiden van klassieke timmerwerken zoals ornamenten en lambriseringen.

Wat maken wij?

Wij zijn één van de timmerbedrijven in Den Haag met de specialisatie van het vervaardigen van klassiek timmerwerk maar we kunnen meer. Onze machines in onze eigen timmerfabriek kunnen vrijwel elke renovatie- en timmerklus aan die u maar kunt bedenken, van klassiek houtwerk tot moderne meubelen. Wij kunnen als renovatiebedrijf aan u het houtwerk leveren maar we kunnen het ook aan u voor u op maat verwerken. Lees hieronder een opsomming van ons werk.

  • Schuifreparaties
  • Lambriseringen
  • Schuiframen
  • Stolpdeuren en ramen
  • Klassieke tuin en balkonpuien
  • Luiken en lijstwerk en kopiëren oude (voor) deuren.
  • Wegwerken van radiatoren in klassiek ogende radiator covers
  • Eigen machinepark
  • Producten slechts afnemen maar ook plaatsen
  • Houten moderne meubelen

Timmerfabriek Den Haag

Een vakkundige plaatsing

Als timmerman in Den Haag komen we graag bij u langs om uw houtwerk ook te plaatsen. Wij zijn in staat om vrijwel elke klus in uw huis uit te voeren, of het nu om stelwerk gaat of een complete vervanging van uw huidige kozijnen, deuren en lambriseringen.

Vakkundig timmerpersoneel

Wij werken alleen met vak timmerlieden die hun vak verstaan en de mouwen opstropen. Al onze medewerkers zijn gediplomeerde timmerlieden en weten hoe ze met hout en de gereedschappen om moeten gaan. Zo kunnen wij altijd garanderen dat u de hoogste kwaliteit krijgt van ons.

Neem contact op met ons renovatiebedrijf!

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze timmerfabriek. Wij kunnen u dan laten zien welk timmerwerk wij als timmerman in Den Haag voor u kunnen maken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard komt het personeel van ons renovatiebedrijf ook graag bij u langs in Den Haag om samen door te nemen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.