Timmerfabriek Delft

Timmerwerkzaamheden op maat

Heeft u timmerwerk nodig dat er net zo uitziet als uw oude houtwerk uit de vorige eeuwen of heeft u nieuwe kozijnen en nieuwe deuren nodig en zoekt u hiervoor een vak timmerman uit Delft die dit kan maken? Dan is Bee Pee hout bouw het veelzijdige renovatiebedrijf dat u zoekt. Wij zijn een timmerbedrijf in Delft met een eigen timmerfabriek waar we alle soorten houtwerk kunnen vervaardigen vanaf houtwerken in stijlen van de vorige eeuwen tot en met gloednieuw modern meubelwerk.

Restauratie oud houtwerk

U zult er maar mee zitten. Uw pand uit de 17e of 18e heeft last van houtrot en u hebt nieuwe kozijnen en deuren nodig. Maar die moeten er dan wel net zo uitzien als het originele. Wij verzorgen dat als restaurateur in Delft. Elke timmerman die bij ons in dienst is weet hoe dat gedaan moet worden en is een meester in het vervaardigen van hoogwaardig timmerwerk dat er als nieuw uitziet maar wel de klassieke uitstraling heeft.

Nieuwe kozijnen en deuren

Wij zijn niet alleen als restaurateur actief maar ook alle voorkomende timmerwerken die tegenwoordig gangbaar zijn vallen onder de expertise van ons renovatiebedrijf. Heeft u nieuwbouwplannen in Delft en bent u op zoek naar timmerbedrijven in Delft dat uw kozijnen en deuren kan maken of bent u toe aan een vernieuwing van uw woning in Delft omdat u de aluminium deursponningen wilt vervangen voor houten dan kan Bee Pee hout bouw dat op maat maken voor u in onze timmerfabriek.

Glas in lood

Wij zijn ook specialisten in het leveren van houten deuren en ramen met glas in lood. Deze ramen en deuren zijn van hoge kwaliteit en worden met het beste lood gemaakt door vakmensen die weten hoe ze met een stukje hout en de zaag en beitel om moeten gaan.

De mogelijkheden van ons renovatiebedrijf:

  • Schuifseparatie wanden
  • Lambrisering
  • Kozijnen en ramen
  • Stolpdeuren en ramen
  • Tuin en balkonpuien in klassieke stijl
  • Houtwerk restauratie
  • Radiator kasten in klassieke stijl
  • Eigen machinepark
  • Houtwerk leveren alleen maar ook plaatsen
  • Meubelen in klassiek en modern

Timmerfabriek Delft

Maak eens kennis met ons ervaren renovatiebedrijf!

We laten u graag kennismaken met onze timmerwerken. U bent daarbij van harte welkom in ons timmerbedrijf. U kunt uzelf er dan van overtuigen waarom wij één van de betere timmerbedrijven uit Delft zijn. En uiteraard komt ons renovatiebedrijf ook graag op bezoek bij u om samen door te nemen wat onze mogelijkheden zijn.