Timmerfabriek Berkel en Rodenrijs

Timmerwerken op maat

Heeft een restauratie nodig aan uw klassiek houtwerk of heeft u nieuwe kozijnen of deuren nodig en zoekt u een timmerbedrijf uit Berkel en Rodenrijs die dit voor u kan maken inclusief installeren? Dan is de timmerfabriek van Bee Pee hout bouw het timmerbedrijf dat u nodig heeft. Wij zijn een timmerfabriek uit de buurt van Berkel en Rodenrijs en levert timmerwerk in de breedste zin van het woord. Wij leveren als allround renovatiebedrijf zowel nieuw houtwerk alsmede restauratie werkzaamheden aan bestaand houtwerk. In onze eigen werkplaats kunnen we vrijwel elke klus aan die u nodig heeft klaren en we leveren zowel het product zelf alsook de installatie ervan.

Even voorstellen

Bee Pee hout bouw is een timmerfabriek in Berkel en Rodenrijs die verschillende soorten timmerwerk kan produceren. Ons renovatiebedrijf beschikt over moderne machines in een eigen werkplaats die zowel moderne als klassieke timmerwerken kunnen produceren en wij hebben de nodige timmerlieden in huis om met deze machines het maximale resultaat te behalen. Wij zijn ook als restaurateur in Berkel en Rodenrijs actief voor bestaande klassieke houtwerken. En wij kunnen uiteraard uw houtwerk geproduceerd bij ons installeren voor u op locatie.

Wat kunnen wij allemaal?

Wij kunnen als timmerman in Berkel en Rodenrijs vrijwel elke houtklus aan. Of het nu gaat om een balkonpui, stelwerk voor muren, kozijnen, deuren of een lambrisering, wij kunnen het allemaal. Alle timmerwerken die wij maken kunnen we aan u afleveren maar u kunt het ook door ons laten installeren op locatie. Ons veelzijdige renovatiebedrijf draait daar in ieder geval de handen niet voor om. Verder zijn we als restaurateur in Berkel en Rodenrijs actief voor uw bestaande timmerwerken en kunnen we meubels en ornamenten produceren in zowel moderne als klassieke stijlen.

U kunt oa bij onze timmerfabriek terecht voor:

  • Schuifreparatie wanden
  • Lambrisering
  • Schuiframen en kozijnen
  • Stolpdeuren en ramen
  • Tuin en balkonpuien in klassieke stijl
  • Luiken en lijstwerk en kopiëren oude (voor) deuren
  • Wegwerken van radiatoren in klassieke stijl
  • Eigen machinepark
  • Producten slechts afnemen maar ook plaatsen
  • Houten moderne meubelen

Timmerfabriek Berken en Rodenrijs

Vakmanschap is meesterschap

We kunnen het natuurlijk allemaal niet waarmaken als we niet over het juiste personeel beschikken. Elke timmerman bij ons is op en top opgeleid en weet van wanten als het om hout gaat. Materialen en gereedschappen kennen geen geheimen voor onze timmerlieden wat ons tot een timmerfabriek heeft gemaakt waar vele andere timmerbedrijven niet aan kunnen tippen.

Neem eens contact op!

Ons renovatiebedrijf komt graag langs bij u om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij willen u graag laten zien dat wij één van de beste timmerbedrijven in Berkel en Rodenrijs zijn en wij nodigen u met alle plezier uit om eens een kijkje te nemen in ons bedrijf.